Tilaamalla lämmitysöljyä lokakuussa voit voittaa hotelliyön Sokos Hotellissa koko perheelle (2 aik. + 1-2 lasta)!  

Arvomme yhdelle onnekkaalle lokakuun aikana lämmitysöljyä ostaneelle asiakkaallemme Sokos Hotellien majoituslahjakortin, joka sisältää 2 aikuisen ja 1-2 lapsen yöpymisen ja aamiaisen valitsemassanne Suomen Sokos Hotellissa. 

ABC Lämmitysöljy -arvonnan säännöt 

 1. Arvonnan järjestäjänä toimii Turun Osuuskauppa / polttoöljykauppa (myöhemmin “järjestäjä”)
 2. Arvontaan osallistuvat kaikki lokakuun 2021 aikana TOK öljypalvelusta puhelimitse (010 764 5999) tai verkkosivujen (www.toklammitysoljy.fi) kautta tilauksen tehneet asiakkaamme. 
 3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. 
 4. Arvontaan osallistumisaika on 1.-31.10.2021.  
  Järjestäjä arpoo kisaan osallistuneista ehdokkaista yhden voittajan ti 2.11.2021. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun.  
 5. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen;  
  Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja tai järjestäjä voi päättää palkinnon jakamatta jättämisestä
 6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.
 7. Järjestäjän vastuu;  
  Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.  
 8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia  
  Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja  järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. 
 9.  Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjälle.

  Tilaajatiedot tallentuvat järjestäjän tilauskantaan, lue lisää tietosuojaselosteestamme