Toimitusehdot Turun Osuuskauppa

-Öljyn hinta määräytyy tilauspäivän sekä toimitetun määrän mukaan.

-Öljy toimitetaan asiakkaan säiliöön säiliöautotoimituksena ja toimitettu määrä mitataan virallisesti hyväksytyllä nestemäärämittarilla.

-Öljyn täyttöpaine on aina vakio, eikä paine vaikuta virtaukseen.

-Pienin ilman lisämaksua toimitettava määrä on 1000 litraa. Mikäli tilattu määrä on alle 1000 litraa tai toimitus muutoin jää pienemmäksi myyjästä riippumattomista syistä, peritään kulloinkin voimassaoleva pientoimituslisä (69€).

-Jos auto laitetaan ajokuntoon purkujen välillä, veloitetaan asiakkaalta useampi pudotusmaksu.

-Mikäli öljytoimitus jää tilatusta määrästä oleellisesti vajaaksi esim. öljyn loppuessa autosta, puuttuva määrä toimitetaan jälkitoimituksena samalla litrahinnalla. Sekä alkuperäinen että jälkitoimitus laskutetaan yhtenä toimituksena.

-Normaali toimitusaika on 1- 7 työpäivää . Toimitusaika lasketaan alkaen tilauspäivää seuraavasta työpäivästä. Kuljetustilanteesta riippuen toimitus voi tapahtua myös tätä aikataulua nopeammin.

-Saat tekstiviestin toimituksesta tilauksen yhteydessä ilmoittamaan matkapuhelinnumeroon.

-Kuljetusliikkeellä ja myyjällä on oikeus kieltäytyä toimittamasta öljyä mikäli asiakkaan laitteisto (ylitäytönestin, standardin mukainen purkuyhde, purkutaso) ei ole määräysten mukaisessa kunnossa tai on puutteellinen. Esimerkiksi täyttöputken suu ei saa olla 1,5 metriä korkeammalla. Ylempänä oleva täyttöputki vaatii kiinteän työskentelytason.

-Samoin myyjällä ja kuljetusliikkeellä on oikeus olla toimittamatta tilattua öljyä, mikäli säiliöautolla ei ole esteetöntä ja turvallista pääsyä purkupaikalle (mm.lumi, liukkaus, kantavuus)  tai mikäli purkupaikalla on turvallisuuden vaarantavia puutteita.

-Säiliön täytön tulee aina tapahtua ulkotiloista käsin.

-Auton purkuletkun pituus 30m

-Turhasta käynnistä veloitetaan käyntimaksu ( 69€ )

 Turha käynti tarkoittaa käyntiä pudotuspaikalla ja toimitus on estynyt kuljetusliikkeestä johtumattomista syistä, esim. vialliset laitteet, lukittu täyttöaukko, vaaralliset olosuhteet tai se, että asiakas ei vastaa pyydettyyn soittopyyntöön ennen toimitusta. 

  -Mahdolliset routavauriot, pehmeät tiet ja kelirikot vaikeuttavat ja hidastavat polttoöljyn jakelua, ilmoitathan näistä tilauksen yhteydessä.

-Maksuaika on n. 14 vuorokautta toimituksesta. Maksettaessa erissä lisätään kuhunkin erään kulloinkin voimassaoleva laskutuslisä.

-Tarvittaessa asiakkaan luottotiedot tarkistetaan Bisnode Finland Oy rekisteristä. Maksuhäiriötilanteissa myyjällä on oikeus vaatia etukäteismaksu.

-Myyjä ei vastaa vahingoista jotka aiheutuvat myyjän saamista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista. Myyjä ei myöskään ole vastuussa vahingoista jotka aiheutuvat tuotteen virheellisestä varastoinnista, käsittelystä tai asiakkaan säiliöiden epäpuhtauksista.

-Myyjällä on oikeus veloittaa peruutetusta tilauksesta aiheutuneet kulut.

-Mahdolliset huomautukset on tehtävä 8 vuorokauden kuluessa toimituksesta.